RólunkGyorskeresőMarketinglista készítése

Gyorskereső

Fejlesztés az esztergomi Kirchhoff gyárban

FEJLESZTÉS AZ ESZTERGOMI KIRCHHOFF GYÁRBAN

Az esztergomi Kirchhoff Hungária Autóalkatrész Gyártó Kft. több mint 2,5 milliárd forintért hajtott végre beruházásokat, ezáltal 34 fővel növelte a munkavállalók létszámát és bővítette gyártókapacitását - közölte a társaság.

A fejlesztéseket közel 300 millió forinttal támogatta a magyar állam és az Európai Unió az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházás keretében 3 ezer négyzetméterrel bővült a 6 ezer négyzetméteres hegesztőüzem, 2,5 ezer négyzetméterrel a 2,3 ezer négyzetméteres présüzem, és a megnövekedett létszám miatt az irodahelyiségek területét is bővítették 200 négyzetméterrel. Az üzembővítéssel párhuzamosan új gyártóberendezéseket is beszereztek a cégnél, illetve információtechnológiai újításokat valósítottak meg.

A fejlesztéseket, illetve a gyár bővítését a megrendelések számának növekedése tette szükségessé, miután a kft. a 2011-2015-ig tartó időszakra hét újabb autógyártótól kapott megrendelést. A Kirchhoff eredetileg a magyar Suzuki beszállítójaként telepedett le az országban, majd a gazdasági válság miatt arra kényszerült, hogy további megrendelőkkel keresse a kapcsolatot. A cég partnerei között van a Suzuki mellett a Skoda, a PSA, a VW, a Mercedes is.

A társaság árbevétele 2012-ben közel 16 milliárd forint volt, jelenleg 600 embert alkalmaz. A Kirchhoff Hungária Kft. tulajdonosa a német Kirchhoff Automotive GmbH, amely vezető szerepet tölt be a személygépkocsi karosszériaelemek gyártásában és beszállításában. A Kirchhoff Gruppe 1 világszerte közel 10 ezer embert foglalkoztat, árbevétele 1,3 milliárd euró.

Forrás: origo.hu

Vissza a hírekhez

Euro Office Center
Göcsej Nyomda Kft.
Gazda Szövetkezet Jákó
Serényi-Kenyér Bt.
Tibike-Bőrike Bt.
Alisca-Mag Kft.

Depo Online © Minden jog az L-W-B Hungary Kft. részére fenntartva.

A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.