RólunkGyorskeresőMarketinglista készítése

Gyorskereső

SEGÍTSÉG A GYORSKERESŐ HASZNÁLATÁHOZ

A gyorskereső használatával lehetősége nyílik az adatbázisban található cégekre szűrni adott feltételek alapján. Írja be a keresendő szöveget, majd válasszon a keresés 2 típusa között. Amennyiben csak cégnévre kíván szűrni, válassza a "Cégnév elejétől" opciót. Amennyiben részletesebb szűrést szeretne, válassza a "Részletes keresés"-t! A keresés nem kis/nagybetű- illetve ékezet érzékeny, ezért erre nem szükséges figyelnie!

CÉGNÉV ELEJÉTŐL

Ebben a módban cégek neveiben szűrhet, kizárólag a cégnév kezdetétől. Például ha az XYZ Kft-t keresné, akkor "xyz"-re szűrve megjelenne a találati listában, míg ha például "Kft"-re, akkor nem. A legkisebb kereshető szöveg 3 karakter hosszú lehet.

RÉSZLETES KERESÉS

Az első módszerhez képest bővebb lehetőségeket biztosít, kereshet cégnevekben, tevékenységi leírásokban, termékcsoportok, termékek illetve márkák között. Termék és márka keresésre kizárólag előfizetőink jogosultak, az ügyfélbelépőn keresztüli bejelentkezést követően.

A keresés értelemszerűen azokra az adatokra vonatkozik, amelyek ki vannak pipálva. A keresendő kifejezés több szóból állhat, a szavaknak legalább 4 karakter hosszúnak kell lenni, és nem tartalmazhatnak betűn és számon kívül egyéb karaktert. Amennyiben a "Minden szó szerepeljen" aktív, úgy csak olyan cégek kerülnek a találati listába, amelyekben minden keresett kulcsszó szerepel. Kereshet teljes szavakra vagy szótöredékekre is, ehhez használja a "Teljes szavakra" opciót.

Részletes keresés esetén a találati listában a könnyebb áttekinthetőség kedvéért a keresett kulcsszavakat színnel kiemelve jelenítjük meg.

Euro Office Center
Gaboszár Kft.
Serényi-Kenyér Bt.
Bearings Kft.
Tintoria Piana MGR Kft.
Macskási Tejtermelő Zrt.

Depo Online © Minden jog az L-W-B Hungary Kft. részére fenntartva.

A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.