RólunkGyorskeresőMarketinglista készítése

Gyorskereső

Fejlesztés a Masina Gépgyártó Kft.-nél

FEJLESZTÉS A MASINA GÉPGYÁRTÓ KFT.-NÉL

Az Európai Unió 99 millió forintos támogatásával, közel 200 millió forint összegű beruházással fejlesztett a kiskőrösi Masina Gépgyártó Kft.

A cég a közleménye szerint a támogatásból 5 tonna teherbírású, 21 méter fesztávolságú híddarut vásárolt. Az Új Széchenyi-terv keretében elnyert támogatás segítségével egy új 1609 négyzetméter alapterületű csarnokot is építettek, amely lakatosüzemként funkcionál. A cég többek között szállító csigák, láncos szállítók, serleges felhordók, granuláló gépek, terményhűtők gyártásával foglalkozik.

A Masina Gépgyártó Kft. 1984-ben családi vállalkozásként alakult. Fő tevékenységi köre a takarmányipari gépgyártás, azonban más ipari gépek alkatrészeinek gyártásával is foglalkoznak a borászat, a szeszipar, az édességipar, a cukoripar, az építőipar, a faipar, a hűtőipar és a konzervipar részére.

Klajó Csaba, a Masina Gépgyártó Kft. ügyvezető igazgató-helyettese elmondta, hogy a 68 főt foglalkoztató gazdasági társaság 2012-es bruttó árbevétele 649 millió forint volt, melyből 292 millió forintot exportból értek el.

Forrás: origo.hu

Vissza a hírekhez

Euro Office Center
Gaboszár Kft.
Horváth és Társa Kft.
Bau-Fal Kft.
Tintoria Piana MGR Kft.
Rist Kereskedelmi Kft.

Depo Online © Minden jog az L-W-B Hungary Kft. részére fenntartva.

A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.